0575 - 79 90 24

Arbeidsrecht advocaat nodig in Zutphen?

Recht op ontslagvergoeding?

Na ontslag kan het zijn dat u als werknemer recht heeft op een ontslagvergoeding. Dit wordt ook wel een ‘gouden handdruk’ genoemd. In de meeste gevallen wordt een dergelijke vergoeding gegeven wanneer u buiten uw schuld om ontslag krijgt. Dit kan bijvoorbeeld komen door een reorganisatie of door ontslag met wederzijdse goedkeuring. Of u in aanmerking komt voor ontslagvergoeding is afhankelijk van een aantal factoren, zoals uw eigen verwijtbaarheid en het aantal dienstjaren dat u heeft gewerkt en nog zou werken.

Onderhandelen bij ontslagvergoeding

Bent u werkgever en gaat u mensen ontslaan? Dan is het goed om te weten dat u niet verplicht bent om een vergoeding uit te keren. Afhankelijk van de situatie kunt u als werkgever zelf bepalen of u de onderhandelingen over vergoeding wil aangaan. Ontslagvergoeding is namelijk in de meeste gevallen een kwestie van gunnen.

Ontslagvergoeding berekenen

Wilt u als werknemer een vergoeding of wilt u als werkgever iemand een ontslagvergoeding meegeven? Dan is het handig om de hoogte hiervan te laten berekenen. Wilt u meer weten over het ontvangen van een ontslagvergoeding? Neem dan direct contact op met Antonia Advocaten & Mediators in de regio Zutphen. In de regio Zutphen staan wij voor iedereen klaar met problemen rondom het arbeidsrecht.

Let op! Per 1 juli 2015 gelden er nieuwe regels binnen het ontslagrecht door de nieuwe Wet Werk en Zekerheid. De ontslagprocedure verandert en de ontslagvergoeding maakt plaats voor een transitievergoeding. Er geldt voor kleine bedrijven en oudere werknemers nog wel een overgangstermijn. Lees hier meer.

Marion Bökkerink - De Koning

Marion Bökkerink - De Koning

Antonia Advocaten & Mediators

Met enorm veel ervaring op zak startte Marion Bökkerink - De Koning in 2008 haar eigen advocatenkantoor in Deventer. Antonia Advocaten | Mediators is een kleinschalig kantoor met een hoge mate van specialisatie. Hierdoor kan er bijzondere rechtsbijstand gegeven worden. 100% aandacht voor uw zaak, goed bereikbaar, kordaat en redelijke tarieven.

"Als advocaat vind ik het belangrijk dat mijn cliënten hun zaak met een gerust hart bij mij achter laten, omdat ze weten dat hun zaak in goede handen is. Specialistische kennis van zaken, deskundigheid en jarenlange ervaring zijn daarbij belangrijke factoren. Even belangrijk vind ik het dat cliënten het gevoel hebben dat er goed naar hen wordt geluisterd en dat hun zaak met persoonlijke aandacht en betrokkenheid wordt behandeld. Een goede samenwerking tussen mijn cliënt en mij is daarbij onmisbaar."

Waarom Antonia Advocaten | Mediators?

  • Kleinschalig met hoge mate van specialisatie
  • Aangesloten bij VAAN en VAARA
  • Redelijke tarieven

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Arbeidsrecht
• Contractenrecht
• Ontslag
• Ontslag op staande voet
• Arbeidsovereenkomsten
• Conflict op de werklvoer

Werkgebied

Zutphen, Eefde, Almen, Lochem, Wichmond, Empe, Deventer, Diepenveen, Hengelo, Vorden, Apeldoorn en Twello.

Hoofdvestiging