0575 - 79 90 24

Arbeidsrecht advocaat nodig in Zutphen?

Ontslag gekregen?

Ontslag staat voor het beëindigen van een dienstverband. Binnen de Nederlandse wet zijn er vier verschillende manieren waarop men ontslag kan krijgen, namelijk:

  • Door opzegging van het arbeidscontract, via het UWV Werkbedrijf
  • Door een uitspraak tot ontbinding van de arbeidsovereenkomst door de kantonrechter
  • Door beëindiging van het arbeidscontract van rechtswege
  • Ontslag met wederzijdse goedkeuring

Iemand ontslaan of ontslagen worden is nooit leuk. Vooral voor de werknemer breekt dan een onzekere periode aan. In sommige gevallen kan het interessant zijn om het ontslag na te trekken door een juridisch adviseur. Het ontslag kan immers onterecht zijn. Omdat er veel rechten en plichten gemoeid gaan met het arbeidsrecht kan het dus interessant zijn om na te gaan of alles wel op de juiste manier is afgehandeld.

Juridisch advies bij ontslag

Woont of werkt u in de regio van Zutphen en heeft u ontslag gekregen? Dan is het zeker interessant om juridisch advies in te winnen. De vakman staat als ontslagrecht advocaat in de regio Zutphen graag voor u klaar. Wij geven u niet alleen advies, maar kunnen ook onderhandelen met uw werkgever over uw eventuele ontslagvergoeding. Wilt u meer weten over welke rechten of plichten u heeft als werknemer of werkgever bij (mogelijk) ontslag? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0575 - 79 90 24.

Let op! Per 1 juli 2015 gelden er nieuwe regels binnen het ontslagrecht door de nieuwe Wet Werk en Zekerheid. De ontslagprocedure verandert en de ontslagvergoeding maakt plaats voor een transitievergoeding. Er geldt voor kleine bedrijven en oudere werknemers nog wel een overgangstermijn. Lees hier meer.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Hoofdvestiging