0575 - 79 90 24

Arbeidsrecht advocaat nodig in Zutphen?

Uw specialist in contractenrecht

Hoe groot of klein uw bedrijf ook is, bij het runnen van een bedrijf komt heel wat kijken. Zo krijgt u met veel verschillende partijen te maken waar u afspraken mee moet maken. Om zoveel mogelijk problemen in de toekomst te voorkomen in het belangrijk om goede afspraken te maken met deze partijen. Hierover gaat het contractenrecht.

Of het nu gaat om een samenwerkingsverband met een ander bedrijf, de verkoop van uw bedrijf, het opstellen van algemene voorwaarden of het opstellen van een goed arbeidscontract, wij staan u van harte bij. Als u regelmatig met dergelijke zaken te maken krijgt kan het verstandig zijn om terug te vallen op een ‘huis-advocaat’ die thuis is in uw bedrijf en altijd volledig op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht. Bij Antonio Advocaten & Mediators bent u dan aan het juiste adres.

Contractenrecht voor de particulier

Ook als particulier krijgt u vaak te maken met contracten. Denk maar aan een arbeidsovereenkomst, koopovereenkomst, huurovereenkomst of geldleningsovereenkomst. Als particulier kunt ook u in conflict raken met uw contractpartner, bijvoorbeeld omdat hij of zij de verplichtingen niet nakomt of wanneer er onduidelijkheid ontstaat over de gemaakte afspraken.

Woont u in Zutphen of de omgeving van Zutphen en wilt u meer weten over uw rechten en plichten omtrent contractenrecht? Neem dan contact met ons op.

Marion Bökkerink - De Koning

Marion Bökkerink - De Koning

Antonia Advocaten & Mediators

Met enorm veel ervaring op zak startte Marion Bökkerink - De Koning in 2008 haar eigen advocatenkantoor in Deventer. Antonia Advocaten | Mediators is een kleinschalig kantoor met een hoge mate van specialisatie. Hierdoor kan er bijzondere rechtsbijstand gegeven worden. 100% aandacht voor uw zaak, goed bereikbaar, kordaat en redelijke tarieven.

"Als advocaat vind ik het belangrijk dat mijn cliënten hun zaak met een gerust hart bij mij achter laten, omdat ze weten dat hun zaak in goede handen is. Specialistische kennis van zaken, deskundigheid en jarenlange ervaring zijn daarbij belangrijke factoren. Even belangrijk vind ik het dat cliënten het gevoel hebben dat er goed naar hen wordt geluisterd en dat hun zaak met persoonlijke aandacht en betrokkenheid wordt behandeld. Een goede samenwerking tussen mijn cliënt en mij is daarbij onmisbaar."

Waarom Antonia Advocaten | Mediators?

  • Kleinschalig met hoge mate van specialisatie
  • Aangesloten bij VAAN en VAARA
  • Redelijke tarieven

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Arbeidsrecht
• Contractenrecht
• Ontslag
• Ontslag op staande voet
• Arbeidsovereenkomsten
• Conflict op de werklvoer

Werkgebied

Zutphen, Eefde, Almen, Lochem, Wichmond, Empe, Deventer, Diepenveen, Hengelo, Vorden, Apeldoorn en Twello.

Hoofdvestiging