0575 - 79 90 24

Arbeidsrecht advocaat nodig in Zutphen?

Uw specialist in contractenrecht

Hoe groot of klein uw bedrijf ook is, bij het runnen van een bedrijf komt heel wat kijken. Zo krijgt u met veel verschillende partijen te maken waar u afspraken mee moet maken. Om zoveel mogelijk problemen in de toekomst te voorkomen in het belangrijk om goede afspraken te maken met deze partijen. Hierover gaat het contractenrecht.

Of het nu gaat om een samenwerkingsverband met een ander bedrijf, de verkoop van uw bedrijf, het opstellen van algemene voorwaarden of het opstellen van een goed arbeidscontract, wij staan u van harte bij. Als u regelmatig met dergelijke zaken te maken krijgt kan het verstandig zijn om terug te vallen op een ‘huis-advocaat’ die thuis is in uw bedrijf en altijd volledig op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht. Bij De vakman bent u dan aan het juiste adres.

Contractenrecht voor de particulier

Ook als particulier krijgt u vaak te maken met contracten. Denk maar aan een arbeidsovereenkomst, koopovereenkomst, huurovereenkomst of geldleningsovereenkomst. Als particulier kunt ook u in conflict raken met uw contractpartner, bijvoorbeeld omdat hij of zij de verplichtingen niet nakomt of wanneer er onduidelijkheid ontstaat over de gemaakte afspraken.

Woont u in Zutphen of de omgeving van Zutphen en wilt u meer weten over uw rechten en plichten omtrent contractenrecht? Neem dan contact met ons op.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Hoofdvestiging