0575 - 79 90 24

Arbeidsrecht advocaat nodig in Zutphen?

Arbeidsongeschikt zijn betekent dat iemand door ziekte of een handicap werkzaamheden niet meer of niet meer volledig kan verrichten. Dit heeft vrijwel voor iedereen ingrijpende gevolgen. Niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal en financieel.

Arbeidsongeschikt, en nu?

Bent u arbeidsongeschikt geraakt? Dan wilt u waarschijnlijk weten wat uw rechten en plichten zijn omtrent arbeidsongeschiktheid. Is iemand anders aansprakelijk voor uw (gedeeltelijke) arbeidsongeschiktheid? Dan kunt u uw geleden schade verhalen op deze persoon. De vakman in de regio Zutphen staat in dat geval graag voor u klaar om u te vertellen hoe u het beste kunt handelen. Daarnaast zullen wij met u de juridische mogelijkheden bekijken om ervoor te zorgen dat u kunt blijven werken.

Bepaling van arbeidsongeschiktheid

Wanneer u arbeidsongeschikt bent geraakt moet de mate van arbeidsongeschiktheid bepaald worden. Dit wordt gedaan door het UWV door middel van een gesprek met een verzekeringsarts en een onderzoek, uitgevoerd door een arbeidsdeskundige. Ook wordt er gekeken naar het verschil tussen wat u vroeger verdiende en wat u eventueel met ander werk nog kunt verdienen. Dit is namelijk bepalend voor een mogelijke WIA-uitkering.

Wilt u meer informatie of hulp bij zaken omtrent arbeidsongeschiktheid en woont u in Zutphen of in de omgeving van Zutphen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0575 - 79 90 24.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Hoofdvestiging