0575 - 79 90 24

Arbeidsrecht advocaat nodig in Zutphen?

In een arbeidsconflict beland?

Een arbeidsconflict kenmerkt zich als een langdurig conflict tussen werkgever en werknemer waarbij het onderling niet mogelijk is een passende oplossing te vinden voor de situatie. Een arbeidsconflict kan verschillende oorzaken hebben. 

Aanleiding conflict op het werk

Vaak heeft de werkgever vraagtekens bij het functioneren van de werknemer. De werknemer kan de werkgever verwijten dat er sprake is van onterechte kritiek of te weinig begeleiding op het werk. Soms komt het ook voor dat werkgever en werknemer niet door een deur kunnen. Is een arbeidsconflict nog oplosbaar, maar komt men er onderling zelf niet meer uit? Dan kan een deskundige op het gebied van arbeidsrecht met ervaring in arbeidsconflicten uitkomst bieden.

Hulp bij een arbeidsconflict in Zutphen

Een conflict tussen werkgever en werknemer kan veel invloed hebben op uw werkrelatie. Om ervoor te zorgen dat het conflict niet uit de hand loopt, is het verstandig om op tijd juridisch advies in te winnen. Onze arbeidsspecialisten in de regio Zutphen informeren u graag over hoe te handelen in een dergelijke situatie. Mocht het zover komen, dan staan wij u natuurlijk ook graag bij in de rechtszaal. Neem voor meer informatie over hulp bij een arbeidsconflict contact met ons op door te bellen naar 0575 - 79 90 24. Ook kunt u het contactformulier op de website invullen.

Marion Bökkerink - De Koning

Marion Bökkerink - De Koning

Antonia Advocaten & Mediators

Met enorm veel ervaring op zak startte Marion Bökkerink - De Koning in 2008 haar eigen advocatenkantoor in Deventer. Antonia Advocaten | Mediators is een kleinschalig kantoor met een hoge mate van specialisatie. Hierdoor kan er bijzondere rechtsbijstand gegeven worden. 100% aandacht voor uw zaak, goed bereikbaar, kordaat en redelijke tarieven.

"Als advocaat vind ik het belangrijk dat mijn cliënten hun zaak met een gerust hart bij mij achter laten, omdat ze weten dat hun zaak in goede handen is. Specialistische kennis van zaken, deskundigheid en jarenlange ervaring zijn daarbij belangrijke factoren. Even belangrijk vind ik het dat cliënten het gevoel hebben dat er goed naar hen wordt geluisterd en dat hun zaak met persoonlijke aandacht en betrokkenheid wordt behandeld. Een goede samenwerking tussen mijn cliënt en mij is daarbij onmisbaar."

Waarom Antonia Advocaten | Mediators?

  • Kleinschalig met hoge mate van specialisatie
  • Aangesloten bij VAAN en VAARA
  • Redelijke tarieven

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Arbeidsrecht
• Contractenrecht
• Ontslag
• Ontslag op staande voet
• Arbeidsovereenkomsten
• Conflict op de werklvoer

Werkgebied

Zutphen, Eefde, Almen, Lochem, Wichmond, Empe, Deventer, Diepenveen, Hengelo, Vorden, Apeldoorn en Twello.

Hoofdvestiging