0575 - 79 90 24

Arbeidsrecht advocaat nodig in Zutphen?

In een arbeidsconflict beland?

Een arbeidsconflict kenmerkt zich als een langdurig conflict tussen werkgever en werknemer waarbij het onderling niet mogelijk is een passende oplossing te vinden voor de situatie. Een arbeidsconflict kan verschillende oorzaken hebben.

Aanleiding conflict op het werk

Vaak heeft de werkgever vraagtekens bij het functioneren van de werknemer. De werknemer kan de werkgever verwijten dat er sprake is van onterechte kritiek of te weinig begeleiding op het werk. Soms komt het ook voor dat werkgever en werknemer niet door een deur kunnen. Is een arbeidsconflict nog oplosbaar, maar komt men er onderling zelf niet meer uit? Dan kan een deskundige op het gebied van arbeidsrecht met ervaring in arbeidsconflicten uitkomst bieden.

Hulp bij een arbeidsconflict in Zutphen

Een conflict tussen werkgever en werknemer kan veel invloed hebben op uw werkrelatie. Om ervoor te zorgen dat het conflict niet uit de hand loopt, is het verstandig om op tijd juridisch advies in te winnen. Onze arbeidsspecialisten in de regio Zutphen informeren u graag over hoe te handelen in een dergelijke situatie. Mocht het zover komen, dan staan wij u natuurlijk ook graag bij in de rechtszaal. Neem voor meer informatie over hulp bij een arbeidsconflict contact met ons op door te bellen naar 0575 - 79 90 24. Ook kunt u het contactformulier op de website invullen.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Hoofdvestiging